dijous, 26 de setembre del 2013

S´aprova la moció del TIL a Ferreries

Ferreries ha respost avui a la crida de les APIMES i ha omplert la plaça moments abans del Ple. 
A la imatge el representant, Josep Sintes, llegint la moció que han presentat i que ha estat aprovada amb els vots en contra del PP. 

Ple a Ferreries

Comença el Ple de l´Ajuntament de Ferreries. En Vicent Pons del PP demana matisacions. S´empara en què no tenen competència, que no els pertoca.

S´han posat drets els presidents de les APIMEs i en Josep Sintes ha demanat intercessió davant Conselleria per facilitar el diàleg entre tota la comunitat educativa. Pels tres directors i pel TIL. En Bep resalta que la intercessió ha de ser pública i notòria.... Aplaudiments de tota la sala. Açò són pobles, senyors!!!!

En Carre li ha demanat a en Monerris per què va recomanar la carta de´n Toni Camps on insultava els professors. En Monerris ha replicat que des de l´esquerra també hi ha hagut insults. I llavors ha dit: "Ojito". Ojito? que deu voler dir? Sembla que hagi volgut donar a entendre que anem alerta a dir el que pensam.

Nofre Janer: "Idò quan governeu voltrus ho canviau i ja stà xò ara governam noltrus i ho volem així". Paraules textuals des batle. Trobau que això és seriós? Deien que l'esquerra havia polititzat el tema de l'educació i va i amolla aquesta "perla"....veure per creure!"

S´aprova la moció amb els vots en contra del PP. Vots a favor D´ENTESA,  PSOE i UM.

Hauria estat bé poder parlar amb calma, sense posar-nos nerviosos, però sembla difícil....quina llàstima! no era una ocasió per argumentar i posar les raons de cada part damunt la taula?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada