dilluns, 30 de setembre del 2013

Concentració davant ajuntament de Ciutadella #30setembre

Avui a les 12.00 ens hem concentrat a l'ajuntament de Ciutadella i junts hem cantat cançons tradicionals menorquines amb noves lletres adients a l'ocasió de la vaga indefinida.

El batlle ha rebut una representació de professorat, pares i alumnes, tractant el següent:

  • Li hem demanat si havia revisat les peticions que es van fer dijous passat a la nova regidora i ha dit que encara no havia tingut temps. Li hem lliurat còpia de l'acta d'aquella reunió, perquè tengui de primera mà coneixement dels punts.
  •  Hem destacat la importància de convocar un Consell Escolar Municipal amb caràcter d'urgència davant el desconeixement que té l'ajuntament de l'actual situació del sector educatiu. Després de donar-li un parell de voltes, s'ha compromès a fer el possible per convocar-lo quan abans millor, fins i tot dins aquesta setmana si es pot.
  •  Respecte la petició de que fes arribar el nostre malestar per la situació a la conselleria, ha contestat que ja ho havia fet amb anterioritat en una reunió conjunta dels batlles fa unes setmanes.
  •  Li hem clarificat uns quants aspectes del TIL pels quals s'ha interessat (disposició transitòria primera, la gravetat d'ignorar els consells escolars,.) i també sobre la situació de la negociació: li hem informat en quins dos punts està enrocada negociació: Til i llei de símbols.
  • Li hem fet veure com la Conselleria en cap moment ha mostrat voluntat d'apropar postures, ans tot el contrari, ignorant i llevant importància a la situació de vaga, o obviar el resultat de la manifestació històrica d'ahir.
  • Els pares i mares han manifestat la seva preocupació per la vaga, però dient que s'estimen més perdre uns díes de classe que no que es facin experiments amb els seus fills.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada